Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate

BEBE DESIGN ART S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

BEBE DESIGN ART S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor gazduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către BEBE DESIGN ART S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, BEBE DESIGN ART S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. BEBE DESIGN ART S.R.L. este operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 26944/2012 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Scopurile colectării datelor sunt: fidelizare şi discounturi acordate clienţilor. Este necesar să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor şi emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.
*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email: office@bebedesign.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.

BEBE DESIGN ART S.R.L. utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

BEBE DESIGN ART S.R.L. îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagina web face trimitere.

BEBE DESIGN ART S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără nevoie de preaviz.
Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site www.patutbebe.ro, cu excepţia deţinătorului sau legal, fără acordul prealabil al BEBE DESIGN ART S.R.L., dă dreptul unilateral şi neechivoc ca BEBE DESIGN ART S.R.L. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.
Garantăm securitatea şi confidenţialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implică nicio obligaţie din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita oricând ştergerea datelor personale din baza de date.
BEBE DESIGN ART S.R.L. va respecta informaţiile confidenţiale pe care le-aţi furnizat şi NU va vinde, NU va închiria şi NU va face barter cu liste de mailing ale clienţilor săi.
Datele personale necesare prelucrării pentru emiterea Facturilor Fiscale în conformitate cu Legislaţia în vigoare sunt:
• Numele şi Prenumele
• Adresa de livrare completă (nu este necesar să fie adresa de domiciliu)
• Codul Numeric Personal

Datele personale necesare prelucrării pentru livrarea produselor comandate sunt:
• Numele şi Prenumele
• Adresa de livrare completă (nu este necesar sa fie adresa de domiciliu)
• Număr de telefon de contact (nu este necesar sa fie numărul de telefon personal al persoanei care îşi declară datele)

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informaţii de bază.

Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.

BEBE DESIGN ART S.R.L.

Condiţii returnare şi Garanţii

Conform legislaţiei din România, returnarea produsele cumpărate de pe www.patutbebe.ro se poate face în termen de 10 zile calendaristice de la cumpărarea lor; acest lucru se aplică doar persoanelor fizice. Legislaţia românească în domeniu prevede: “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
În cazul în care doriţi returnarea produsului cumpărat din magazinul online www.patutbebe.ro, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în maxim 15 zile calendaristice de la retur. Conform Art.7 din O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cheltuielile de returnare sunt in sarcina consumatorului.

Acest lucru inseamna ca daca un client in calitate de consumator persoana fizica, s-a razgandit asupra cumpararii unui produs, il poate returna prin colet in termen de 14 zile, doar in starea de produs in care l-a primit, fara urme de uzura, fara mici zgarieturi sau lovituri, in ambalajele originale, insotit de cerere scrisa prin care doreste sa renunte la cumparare si solicita returnarea banilor. Dupa primirea coletului si constatarea starii conforme de produs, vanzarea se va anula si consumatorul va primi banii inapoi in contul sau bancar.

Conform Art.10, litera C din legea O.G. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Clientul are obligaţia de a anunţa un reprezentant al S.C. BEBE DESIGN ART S.R.L., prin e-mail sau telefonic, pentru a stabili modalitatea de returnare.

Pentru produsele achiziţionate din magazinul www.patutbebe.ro, produsul returnat:
1. NU trebuie să fie deteriorat;
2. NU trebuie să conţină urme de utilizare;
3. NU trebuie să fi fost montat şi demontat (rupt siguranţele cu care au fost sigilate părţile componente);
4. Trebuie să fie returnat în ambalajul său original (nedeteriorat) cu toate accesoriile şi etichetele intacte;
5. Trebuie să aibă asupra sa toate documentele însoţitoare cu care a fost expediat (factură, garanţie, manual instrucţiuni, etc.).

Daca produsul returnat (achiziţionat din magazinul www.patutbebe.ro) este deteriorat, are semne de utilizare (montaj/demontaj) şi nu poate fi vândut ca produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxă de 30% din preţul produsului din momentul cumpărării.
Dacă produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.), costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat în întregime de noi.
Dacă produsul prezintă defecte de fabricaţie sau componente lipsă în colet, vă rugăm să vă adresaţi producătorului, anume S.C. BEBE DESIGN ART S.R.L. la adresa de e-mail office@bebedesign.ro, sau importatorului/producatorului de pe certificatul de garantie, daca s-a oferit garantie la produsul respectiv.

Garanţii

Dacă produsele comercializate implică un mechanism de funcţionare, acestea vor fi însoţite de certificatul de garanţie corespunzător, oferit de producătorul sau importatorului produsului respectiv. Această garanţie (garanţie comercială), emisă de producător / importator, reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparaţii gratuite, realizate de producător / importator. Garanţia unui produs este valabilă numai dacă produsul a fost utilizat conform instrucţiunilor de folosire. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs este necesară returnarea tuturor acteleor şi accesoriilor care au fost livrate împreună cu produsul pentru care solicitati garanţia.
S.C. BEBE DESIGN ART S.R.L. nu oferă alte garanţii pentru produsele comercializate prin intermediul www.patutbebe.ro în afara celor prevăzute de către producător / importator.

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@bebedesign.ro sau telefonic la 0735 530 345.

Plata
Modalităţile de plată disponibile în acest moment sunt:
Persoane fizice & juridice:
– plata în avans prin ordin de plată – Operatorii www.patutbebe.ro vor genera factura proforma ce va fi transmisă prin e-mail. în baza acestei facturi Dvs. veţi putea face ordinul de plată. După încasarea ordinului de plată, produsele vor fi expediate.
– plata ramburs – Comanda se achită la livrare, către reprezentantul curierului.

Transport
Livrarea produselor comandate de pe site-ul patutbebe.ro se efectuează pe întreg teritoriul tării, utlizând serviciile firmei de curierat Dragon Star.

Daca adresa de livrare aleasă se află în afara ariei de livrare Dragon Star, veți fi nevoiți să plătiți o taxă suplimentară pentru kilometrii exteriori pentru ca produsele să ajungă la adresa dorită.

Preţul
Toate preturile afisate pe site-ul www.patutbebe.ro sunt exprimate în RON şi conţin TVA 20%. Orice comandă plasata prin intermediul siteului www.patutbebe.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail office@bebedesign.ro , are valoare contractuală conform legislaţiei în vigoare.
Indiferent de modalitatea aleasă de către client pentru plasarea comenzii, el trebuie să fie de acord cu termenii şi condiţiile de pe site, înţelegând totodată valoarea contractuală a fiecărei comenzi efectuate.