Povestea Bebe Design lua naștere undeva la începutul anilor 2000, atunci când, pasionați de lumea celor mici, am hotărât să pornim o afacere de familie, oferind părinților posibilitatea de a achiziționa, la un preț accesibil, mobilier de calitate superioară pentru camera copilașilor, care să fie produs în România și să ofere siguranță și confort.

Știam că nu va fi ușor, eram conștienți că nu vom porni pe un drum fără obstacole, însă eram încrezători în forțele proprii, având ca atu ambiția și seriozitatea, două caracteristici fără de care nu credem că se poate realiza nimic.

Ne-am propus, de-a lungul anilor, o dezvoltare continuă, tehnologia și echipamentele deținute cunoscând numeroase modernizări și creșteri odată cu trecerea timpului. Iar experiența de peste 10 ani în domeniu ne-a învățat că promptitudinea și cuvântul dat cumpărătorului trebuie respectate cu strictețe, astfel că am reușit să dezvoltăm o relație aparte cu cei care ne-au fost sau ne sunt în continuare clienți.

În toată această perioadă, compania noastră a înregistrat o creștere semnificativă, Bebe Design devenind un brand de renume în domeniu, iar mii de copilași se bucură acum de confortul mobilierului produs în atelierele noastre.

Astăzi, Bebe Design deține magazine de desfacere în București, Timișoara și Arad, precum și un magazin online care vine în întâmpinarea mămicilor și tăticilor din întreaga țară. Cu toate că, în ultimii ani , compania a devenit un jucător important pe piața de profil, echipa noastră continuă să păstreze aceeași seriozitate, ambiție, profesionalism și promptitudine de care a dat mereu dovadă.

În prezent, Bebe Design produce mobiler de cea mai înaltă calitate pentru camera copilului, produsele fiind realizate din pal melaminat.